Дип-пудра UR SUGAR
UR SUGAR Дип-пудра за своїм призначенням являється аналогом гель-лаку, саме тому її часто називають ще й гель-пудрою. Префікс Dip (англ. окунати, занурювати) в цілому описує метод роботи з матеріалом - покриття нігтів виконується зануренням нігтя в пудру.
Технологія покриття нігтя Dip-пудрою передбачає використання безпосередньо самої Dip-пудры, а також трьох обов"язкових не взаємозамінних препаратів, зокрема:
- Base Gel (базове покриття) - спеціальне базове покриття, яке наноситься першим та забезпечує адгезію між кольоровим покриттям і натуральним нігтем, при цьому зазищаючи нігтьову пластину;
- Activator (активатор) - препарат, з допомогою якого затвердіває Базовый гель, просякнутий діп-пудрою, також забезпечує стійкість покриття;
- Top Gel (фінішне покриття) - топовий закріплювач для діп-пудри, який фіксує всі попередні покриття, додає їм міцності і забезпечує красивий глянцевий блиск.
Покриття нігтів Dip-пудрою покроково:
- Виконайте манікюр, подготуйте ніготь до покриття, ретельно обезжирте;
- Нанесіть базове покриття, уникаючи торкання до кутикули та бокових валиків;
- Одразу, не очікуючи висихання окуніть ніготь в Dip-пудру;
- М"яким пензлем змахніть залишки пудри з нігтя;
- Для отримання більш насиченого кольору, за бажання, повторіть кроки з 2 по 4
- Нанесіть на ніготь активатор, дочекайтесь його повного висихання (1-3 хвилини);
- Для вирівнювання і отримання гладенької поверхні, обробіть ніготь бафом;
- Безворсовою серветкою або м"яким пензликом очистіть ніготь вид пилу;
- Нанесіть 2-3 тонких шари финишного покрытия, дочекайтесь висихання (2-4 хвилини);
- Якщо після висихання фінішного покриття у нього писутня липкість, нанесіть тонкий шар активатора, він ліквідує липкість не пошкодивши покриття.
Знімається покриття, виконане Dip-пудрою опиленням або розмочуванням з допомогою рідини для зняття гель-лаку.
Зверніть увагу!
При контакті з вологою пензлі від препаратів для Dip-пудри втрачають еластичність!
Для відновлення їх м"якості використовується спеціальний препарат Відновлювач пензлів.